Skaldjursweekend
Från 2 600 SEK Per gästSkaldjurs- och champagneweekend - mat från havet smakar bäst vid havet Utvalda viner från Champagne, utmärkta råvaror och skön stämning. Här bjuds en weekend som verkligen får smaklökarna att dansa. Välkommen till ett avslappnat dygn högt ovan vardagen. Varva ner med en drink och tilltugg i baren. Kryp ner i det varma badet. En stund på rummet innan middagen dukas upp i form av en femrätters. Unna er sovmorgon och avrunda sedan er vistelse med en lång frukost dagen efter. Allt inramat av kanske Stockholms vackraste havsutsikt.
Kvällens meny
^ Varma ostron, brynt smör, Kalixlöjrom, gräslök
^ Råstekt hummer, kantareller, krondill, surdeg
^ Tartar på kammussla och eldad havskräfta, bränd citron, krassemajonäs, Marconamandel, isad vattenkrasse
^ Bakad torskrygg, sotad blomkål, blomkålskräm, kålrabbi, räkor, grillad vitvinssås
^ Choklad, kola, salt, passionsfrukt, maräng
Till denna femrätters festmåltid serveras fyra fantastiska champagner med olika karaktärer, stilar och åldrar. Middagen avrundas med kaffe och skön musik vid den sprakande brasan i Kinarummet. Baren är öppen!
Fri entré till Högberga Havs-SPA. Morgonrock och tofflor finns på ditt hotellrum.
Fredag
^ Incheck från kl 1500
^ Högberga Hav-SPA öppnar kl 1500
^ Femrätters middag med fyra spännande viner från kl 1800
^ Baren i Kinarummet är öppen från kl 1500 till sent
Lördag
^ Frukost kl 0800-1000
^ Utcheck kl 1200